Patru tineri din Valu lui Traian, prinși de polițiști cu etnobotanice

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Anchetă la Valu lui Traian, după ce patru tineri din localitate au fost surprinși de oamenii legii cu mai multe pliculețe cu substanțe interzise.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, acțiunea a avut loc pe 8 februarie 2019, în jurul orei 22.00. Polițiștii de la postul de Poliție Valu lui Traian au prins patru indivizi cu vârste cuprinse între 22 și 29 ani.

“Persoanele în cauză dețineau două pliculețe care conțineau o substanță vegetală de culoare verde, susceptibilă a avea în componență etnobotanice”, au declarat polițiștii. 

Oamenii legii au ridicat pliculețele în vederea continuării cercetărilor. După analizele de laborator vor fi luate măsurile care se impun. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Dupa 4 ani de cand astia mor de drogati prin valu si asa au prins si ei ceva dar cand moare zavera de drogat in statie la ghitescu nu il vede nimeni sau cand zisu supi de la valea seaca le vinde sobolan ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*