O tânără din Valu lui Traian, plecată la muncă în Germania, dată dispărută. Familia susține că nu a mai putut lua legătura cu ea de 10 zile

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

O tânără din Valu lui Traian, plecată la muncă în Germania, a fost dată dispărută, iar familia susține că nu a mai putut lua legătura cu ea de 10 zile.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Constanța – Postul de Poliție Valu lui Traian au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitei Cioroiu Ioana Alexandra, de 20 de ani, din comuna Valu lui Traian.

“În luna noiembrie 2022, aceasta a plecat în mod voluntar, la muncă în Germania, fără a reveni la domiciliu până în prezent, iar, din data de 7 februarie a.c., familia nu a mai reușit să ia legătura cu ea. Numita Cioroiu Ioana Alexandra are 1,70 m înălțime, 70 de kilograme, păr negru, lung și ondulat, ochi căprui, față ovală, ten deschis.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte purtate la data plecării.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364”, a anunțat Poliția Județeană Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*