Vrei să vezi când sunt ridicate deșeurile de pe strada ta din Valu lui Traian? Iată pașii de vizualizare a programului mașinilor Iridex

Mașina de colectare a deșeurilor de la Iridex Group. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Mașina de colectare a deșeurilor de la Iridex Group. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

O informație mai puțin știută, dar foarte utilă celor din Valu lui Traian este programul de colectare a deșeurilor. Puțini sunt cei care știu când le va fi vizitată strada de mașina Iridex.


Vă mai recomandăm: Colectarea gunoiului din Valu lui Traian, mai scumpă cu 54%. Noile tarife aplicate de IRIDEX au intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2019


Compania de salubrizare pune la dispoziție, pe site-ul propriu, programul actualizat în funcție de stradă. Pentru a vizualiza acest program, intrați pe acest Link și, la secțiunea “Calendarul de colectare” selectați din listă localitatea Valu lui Traian jud. Constanța.

Introduceți apoi strada căutată și apăsați butonul “Afișez calendarul de colectare”.

Menționăm că principala arteră din Valu lui Traian – Calea Dobrogei – este prezentă în listă sub denumirea de DN3, iar unele străzi, în special în cartierele noi, lipsesc din listă. Chiar și așa, vălurenii pot selecta o stradă apropiată pentru un program corect.

La momentul publicării acestui articol, pe site-ul iridex este afișat programul de colectare a deșeurilor pe următoarele 6 luni. Zilele de ridicare a deșeurilor reziduale sunt marcate cu Negru, iar cele pentru reciclabile și biodegradabile au culori distincte.

Iridex are și un reprezentant zonal pentru Valu lui Traian, care poate fi contactat în cazul în care mașinile nu apar sau angajații nu își fac treaba. Acesta este Vasile Gravrilă și răspunde la telefon 0733 170 328.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Buna ziua, ar trebui, pe langa taxele pe care le platesc anual pentru salubrizare, sa mi se ridice si gunoiul menajer cand este ziua de colcetare.
    Azi 19.08 am scos tomberonul si l-am gasit neatins..pe str Mihail Kohalniceanu 42. Acum trebuie sa stau pana joia viitoare cu el in curte..frumos
    Multumesc,
    Carmen Paradchiv

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*