Ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Valu lui Traian pentru aprobarea organigramei centrului de vaccinare din comună

Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Valu lui Traian pentru aprobarea organigramei centrului de vaccinare din comună va avea loc pe data de 29 ianuarie, de la ora 12.

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă şedinţă  extraordinară de îndată  a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de 29 ianuarie, de la ora 12.00. Aceasta va avea loc în sala  de şedinţe  a  Consiliului Local, cu respectarea măsurilor  ce se impun  pentru protecţia şi prevenirea transmiterii  virusului SARS CoV 2.

Proiectul  ordinii de  zi  este  compus  din  următoarele puncte:

1.Proiect de  hotărâre  privind  aprobarea organigramei   şi  a  statului  de  funcţii   pentru   Centrul de vaccinare  împotriva COVID-19  înfiinţat la nivelul comunei  Valu lui Traian.

Autorizația sanitară Centrului de vaccinare din Valu lui Traian a fost acordată pe data de 21 ianuarie 2021. De asemenea, o altă hotărâre se referea la aprobarea  schemei de personal pentru funcţionarea centrului Centrului Local de Vaccinare,  a Nucleului Local de coordonare  a  Vaccinării constituit la nivelul comunei Valu lui Traian. În cadrul acestei ședințe trebuie aprobată schema de personal de autoritatea  administraţiei publice locale deliberative, respectiv  de Consiliul Local al comunei Valu lui Traian;

2.Proiect de  hotărâre  privind  înlocuirea  temporară  a  preşedintelui  Consiliului de  Administrare al  Societăţii  „Gospodărie Comunală Valu Lui  Traian” SRL.

3.Proiect de  hotărâre  privind  aprobarea  utilizării  unei suprafeţe  de  5.796  m.p. teren  intravilan ce  face  parte  din  domeniul  privat  al comunei, de  către  S.C.”Instal Service Technology ”SRL, în  scopul amplasării  organizării  de  șantier pentru  realizarea  proiectului „CL21-Reţele de apă şi canalizare Valu lui Traian”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*