Mai multe zone din Valu lui Traian rămân fără curent electric

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Rețeaua electrică din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Mai multe zone din Valu lui Traian rămân fără curent electric, miercuri, 8 septembrie, între orele 9 – 17 pentru realizarea unor lucrări.

E-Distribuţie Dobrogea a anunțat că a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Astfel, miercuri, 8 septembrie, între orele 9 – 17, va fi oprit curentul electric, în comuna Valu lui Traian, cu străzile: Calea Dobrogei (parțial), magazin PENNY Valu lui Traian, Constantin Pariano și Pomicola – întrerupere totală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*