Strada Constanței din Valu lui Traian intră în modernizare. Proiectul, în valoare de 683.122 lei, atribuit unei asocieri de două firme din Constanța

Utilajele de asfaltare a drumurilor. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Utilajele de asfaltare a drumurilor. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria comunei Valu lui Traian a reușit, în doar 6 zile, să atribuie un contract important pentru o stradă care avea nevoie de reabilitare. Strada Constanței – bucata cuprinsă între blocurile ANL și Strada Împărat Traian (prima barieră) intră în faza de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare.

Valorea estimată a contractului este de 693.189 lei + TVA, iar peste 592.000 din aceștia sunt sume eligibile prin proiect.

Primăria Valu lui Traian a ales o asociere de 3 firme din Constanța care să se ocupe de aceste lucrări: Daf Trans 2000, Apex Developer cu subcontractor Autoprima Serv.

Strada va avea un strat de uzură de 4 cm de beton asfaltic, un strad de legătură realizat din criblură de 5 cm, un strat de macadam de 10 cm grosime și o undație de nisip pe geotextil de 20 cm.

Suprafața de carosabil se apropie de 2500 mp.

Daf Trans 2000 este firma lui Florin Beu – o companie care are la activ cel puțin 36 contracte de execuție lucrări în mai multe județe din țară.

Asocierea Apex Developer & Contractor și Autoprima Serv SRL are doar trei contracte atribuite și toate trei sunt în Valu lui Traian. Aceeași asociere a câștigat un contract pentru executarea trotuarelor și spațiilor verzi din Valu lui Traian, în valoare de 6,6 milioane lei, dar și executarea racordurilor de canalizare menajeră din cartierul Zona C – contract în valoare de 2,17 milioane lei.

Apex Developer & Contractor a avut, în 2019, o cifră de afaceri de 1,68 milioane lei și un singur angajat. Partenerul său, Autoprima Serv a depășit o cifră de afaceri de 78 milioane lei și are peste 120 angajați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*