SRCF Infrastructură Constanța va închide circulația pe Magistrala 800, pe firul II Valu lui Traian – Basarabi

FOTO SRCF Infrastructură Constanța

SRCF Infrastructură Constanța anunță că în vederea executării lucrărilor de buraj mecanizat cu utilajul Plasser, demontat și montat pasaj rutier la km: 210+980, a fost aprobată închiderea Fir II Valu Traian – Basarabi în noaptea de 19 spre 20 iunie. Restricția se aplică între orele 19:15 – 05:30.

În această perioadă, circulația trenurilor se va efectua pe Fir I Valu Traian – Basarabi.

Pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația trenurilor de marfă va fi adaptată operativ la întocmirea programului de circulație zilnic.

Lucrările se desfășoară în baza prescripțiilor de lucru comune ale Diviziilor Linii si Instalații Constanța, aprobate de conducerea SRCF Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*