VIDEO Primarul Florin Mitroi, despre taxele pentru vălureni: “Anul acesta expiră contractul cu firma de salubrizare”

Florin Mitroi. FOTO Adrian Boioglu

Primarul Florin Mitroi a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu de la Vălureni.

Cei doi au discutat despre cele mai importante inițiative care au loc în Valu lui Traian. Astfel, Florin Mitroi a explicat stadiul lucrărilor din localitate, în special canalizarea de strada Dobrogei.

El a mai anunțat că un nou sens giratoriu va fi construit la intrare în Valu lui Traian, urmând să fie situat la ieșirea din pădure. De asemenea, Florin Mitroi a enumerat și câteva dintre proiectele care încep în acest an. Este vorba de noua sală de sport cu bazin de înot, noua creșa, școala din zona F.

Taxa de salubrizare a fost unul dintre subiectele importante abordate în cadrul acestei discuții.

De asemenea, primarul din Valu lui Traian a explicat și cauza deselor întreruperi de tensiune în această localitate.

La final, Florin Mitroi a anunțat dacă va mai candida pentru un nou mandat și care este relația lui cu PNL și PSD.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*