Primăria Valu lui Traian a anunțat că apa din zona F nu este încă potabilă

Cartierul Zona F, Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Vălureni
Cartierul Zona F, Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Vălureni

Primăria Valu lui Traian a transmis locuitorilor că apa din zona F nu este încă potabilă.

În această perioadă, se execută lucrări de spălare și dezinfectare ale conductelor de apă care au fost amplasate în Zona F, Cartierul Tineretului. În urma controalelor din teren efectuate de reprezentanții primăriei, s-a constatat faptul că există deja branșamente efectuate. Apa NU este potabilă, prin urmare nu este destinată consumului”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*