UPDATE Un tâlhar din Valu lui Traian, prins cu ajutorul câinelui de urmă după ce a dat o spargere la o locuință de pe strada Soarelui

Polițiștii au pus în aplicare mandatul de arestare. FOTO Arhivă
E nevoie de mai multe cătușe în Valu lui Traian? FOTO Arhivă

UPDATE: Autorul tâlhăriei a fost reținut de polițiștii constănțeni la ora 14.30, după audieri. El urmează să fie prezentat Instanței cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE 2: Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a reafirmat implicarea Administrației locale în stârpirea fenomentului infracțional. Polițiștii locali din Valu lui Traian s-au implicat în prinderea individului care a dat spargerea.

“Având în vedere că în ultima vreme s-a mărit numărul cetățenilor ce reclamă că li se fură din gospodării, am dublat efectivele polițiștilor locali pe turele de noapte. Mi-aș dori ca evenimentul de noaptea trecută să fie doar începutul unei serii de astfel de reușite și să reușim dacă nu eliminarea, cel puțin micșorarea semnificativă a numărului de spargeri”, a declarat Florin Mitroi pentru Vălureni.ro

Zicala “hoțul nu fură de lângă casă” nu mai este valabilă la Valu lui Traian. Un individ din Fetești, care locuia fără forme legale în Valu lui Traian a fost prins noaptea trecută de polițiști după ce a dat o spargere la o casă de pe strada Soarelui.

N. N. de 33 ani a intrat într-o locuință în jurul 3 a dimineții de 15 februarie. El a adunat în grabă lucruri în valoare de aproape 1000 lei și a încercat să fugă, dar a dat nas în nas cu proprietarul imobilului. Pentru a-și asigura scăparea, individul l-a lovit pe proprietar și apoi a fugit.

Victima a sunat imediat la Poliție și oamenii legii au intervenit cu un câine de urmă. Patrupedul a reușit să indice, fără probleme, locul unde se afla tâlharul din Valu lui Traian.

N. N. a fost reținut de polițiști și este cercetat în momentul de față pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul a fost recuperat integral.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Primarul Florin Mitroi, după tâlhăria petrecută pe strada Soarelui din Valu lui Traian: “am dublat efectivele de Poliție Locală pe turele de noapte” – Valureni.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*