Bărbat din Valu lui Traian, prins la volan beat și fără permis de conducere

Mașină de Poliție

Un vălurean riscă să petreacă următoarea lună după gratii pentru că a condus beat și fără permis.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au identificat, la data de 11 februarie, ora 08.30, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Împărat Traian din localitate. Atunci când a fost oprit de oamenii legii, individul mirosea a alcool, așa că polițiștii l-au testat imediat. Aparatul de verificare a alcoolemiei a indicat o concentrație concentrație de 0.49 mg/l alcool în aerul pur expirat. Mai grav este faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-l în C.R.A.P. al IPJ Constanța, iar la data de 12 februarie îl vor prezenta instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*