Adolescentă de 15 ani din Valu lui Traian, mutilată de un câine rottweiler. Polițiștii au deschis dosar penal

Echipaj SMURD. FOTO Adrian Boioglu

Salvatorii constănțeni au fost solicitați, miercuri seră, în comuna Valu lui Traian după ce o adolescentă în vârstă de 15 ani a fost mușcată de un câine din rasa rottweiler.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, incidentul s-a petrecut în jurul orei 20.30, iar la fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care a găsit-o pe fată conștientă și cooperantă, dar prezentând răni produse de mușcături pe ambele brațe și pe piciorul drept. Ea a fost preluată de echipajul SMURD și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru tratament de specialitate.
Câinele, care îi aparține unui vecin, ar fi scăpat din curte și ar fi atacat-o pe fată. Proprietarul animalului, un bărbat de 44 de ani, a fost identificat, fiind audiat în prezent de polițiștii din localitate. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Vecinii spun că s-a mai întâmplat ca animalul să fugă din curte și să atace oameni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*