Primarul Florin Mitroi, după tâlhăria petrecută pe strada Soarelui din Valu lui Traian: “am dublat efectivele de Poliție Locală pe turele de noapte”

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Florea / Valureni.ro
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Florea / Valureni.ro

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a reafirmat implicarea Administrației locale în stârpirea fenomentului infracțional. Polițiștii locali din Valu lui Traian s-au implicat în prinderea individului care a dat spargerea.


Vă mai recomandăm: Un tâlhar din Valu lui Traian, prins cu ajutorul câinelui de urmă după ce a dat o spargere la o locuință de pe strada Soarelui


“Având în vedere că în ultima vreme s-a mărit numărul cetățenilor ce reclamă că li se fură din gospodării, am dublat efectivele polițiștilor locali pe turele de noapte. Mi-aș dori ca evenimentul de noaptea trecută să fie doar începutul unei serii de astfel de reușite și să reușim dacă nu eliminarea, cel puțin micșorarea semnificativă a numărului de spargeri”, a declarat Florin Mitroi pentru Vălureni.ro. 

Vă reamintim că un individ de 34 ani a dat atacul în noaptea de 14 spre 15 februariela o locuință de pe strada Soarelui din Valu lui Traian. Ca să își ușureze fuga el l-a bătut pe proprietarul casei. Tâlharul a fost prins de polițiști cu ajutorul unui câine de urmă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Tâlharul de la Valu lui Traian a fost arestat pentru 30 zile. Polițiștii au aflat că avea un bogat palmares infracțional – Valureni.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*