Primarul Florin Mitroi, după tâlhăria petrecută pe strada Soarelui din Valu lui Traian: “am dublat efectivele de Poliție Locală pe turele de noapte”

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Florea / Valureni.ro
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Florea / Valureni.ro

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a reafirmat implicarea Administrației locale în stârpirea fenomentului infracțional. Polițiștii locali din Valu lui Traian s-au implicat în prinderea individului care a dat spargerea.


Vă mai recomandăm: Un tâlhar din Valu lui Traian, prins cu ajutorul câinelui de urmă după ce a dat o spargere la o locuință de pe strada Soarelui


“Având în vedere că în ultima vreme s-a mărit numărul cetățenilor ce reclamă că li se fură din gospodării, am dublat efectivele polițiștilor locali pe turele de noapte. Mi-aș dori ca evenimentul de noaptea trecută să fie doar începutul unei serii de astfel de reușite și să reușim dacă nu eliminarea, cel puțin micșorarea semnificativă a numărului de spargeri”, a declarat Florin Mitroi pentru Vălureni.ro. 

Vă reamintim că un individ de 34 ani a dat atacul în noaptea de 14 spre 15 februariela o locuință de pe strada Soarelui din Valu lui Traian. Ca să își ușureze fuga el l-a bătut pe proprietarul casei. Tâlharul a fost prins de polițiști cu ajutorul unui câine de urmă.

1 Trackback / Pingback

  1. Tâlharul de la Valu lui Traian a fost arestat pentru 30 zile. Polițiștii au aflat că avea un bogat palmares infracțional – Valureni.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*