Tragedie la Valu lui Traian. Tânăra Albertina a fost găsită fără suflare pe Calea Dobrogei. Ieșise la o sesiune de alergare

Albertina a pierit fulgerător. FOTO Alexandra Maria
Albertina a pierit fulgerător. FOTO Alexandra Maria

O tragedie fără margini a lovit o familie din Valu lui Traian. Încă de sâmbătă seara, prietenele unei tinere au postat pe Facebook o poză cu aceasta și un mesaj încărcat de durere:

“Draga noastră Albertina Narcisa, ne-ai lăsat în această seară fără cuvinte, fără lacrimi și goi… Nu există cuvinte sau gesturi care să poată alina această durere, să facă focul durerii să se stingă câtuși de puțin. Ai plecat foarte devreme, atât de devreme și subit încât ne-ai șocat până în adâncul sufletului. Mi-e greu să vorbesc la trecut despre un suflet atât de nobil și pur, despre un copil atât de admirat, despre un om atât de minunat cum ești tu. Ești și vei fii mereu prezentă în gândurile noastre, în sufletele noastre ca fiind zâmbitoare, ambițioasă și o luptătoare… Nu pot spune că vei fii un înger în Ceruri sau “Dumnezeu să te ierte” pentru că tu ești un înger aici, printre noi, și așa vei rămâne mereu..
Ai lăsat durere in suflete și lacrimi în ochi, Abi! Nu te vom uita niciodată!

Sincere condoleanțe familiei a cărei durere nici măcar nu ne-o putem imagina!”, a scris Alexandra.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Constanța au confirmat tragedia. Fata de 25 ani ieșise la o sesiune de alergare pe Calea Dobrogei atunci când i s-a făcut rău. A fost observată de un trecător la intersecția cu Strada Vasile Alecsandri din Valu lui Traian. Persoana în cauză a sunat la numărul de urgență 112. Din nefericire, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața tinerei.

Polițiștii constănțeni au demarat și ei o anchetă în acest caz, însă necropsia este cea care va stabili cauza oficială a decesului.

Surse apropiate anchetei spun că doar efortul fizic susținut i-a venit de hac fetei din Valu lui Traian.

Locul unde Albertina a pierit. FOTO Vălureni
Locul unde Albertina a pierit. FOTO Vălureni

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*