VIDEO Accident rutier la Valu lui Traian. O mașină s-a răsturnat chiar în fața sediului Poliției

Mașină răsturnată în fața sediului Poliției.

O persoană a fost rănită, duminică, în urma unui accident rutier petrecut în Valu lui Traian, între două autoturisme, unul dintre ele răsturnându-se chiar în apropierea sediului Poliției.

Un accident rutier a avut loc, duminică dimineață, în localitatea Valu lui Traian, între două autoturisme. În urma impactului, unul dintre acestea s-a răsturnat chiar în fața sediului Poliției. O persoană a fost rănită. Victima este conștientă și cooperantă și a fost transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri și un echipaj SMURD.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*