Școala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu” Valu lui Traian trece din scenariul 1 în scenariul 2

Școala Viceamiral Ioan Murgescu din Valu lui Traian. FOTO SVIM
Școala Viceamiral Ioan Murgescu din Valu lui Traian. FOTO SVIM

Școala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu” Valu lui Traian trece din scenariul 1 de funcționare în scenariul 2, care presupune că jumătate din clasă vine la școală, iar cealaltă jumătate urmărește cursurile online.

Prefectura Constanța a anunțat că Școala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu” Valu lui Traian trece din scenariul 1, în scenariul 2, ca urmare a ratei incidenței cumulate între 1/1.000 locuitori și 3/1.000 locuitori.

De asemenea, o clasă a VIII-a de la această școală gimnazială se află în scenariul 3 de funcționare, cursuri exclusiv online, după ce un elev a fost diagnosticat cu Covid-19, această măsură fiind valabilă până pe 27 octombrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*