VIDEO Florin Mitroi vorbește despre proiectele aflate în desfășurare în Valu lui Traian

Florin Mitroi. FOTO Adrian Boioglu

Primarul Florin Mitroi a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu și a purtat o discuție pentru Vălureni despre principalele zone de interes ale locuitorilor comunei

Florin Mitroi s-a referit la câteva probleme create de unii dintre locuitorii comunei și anume mizeria din parcuri, petreceri cu muzica dată la maxim și la viteza cu care se circulă pe străzile interioare.

El a mai vorbit despre lucrările RAJA de pe drumul național, despre lucrările din zona F și mutarea sediului Primăriei, dar și despre nemulțumirile legate de Iridex.

Florin Mitroi s-a mai referit și la modul cum va începe noul an școlar în Valu lui Traian și a dezvăluit dacă va mai candida sau nu pentru un nou mandat la alegerile de anul viitor.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*