Voința Valu lui Traian a pierdut meciul cu Gloria Băneasa. Echipa comunei ocupă ultima poziție în clasamentul Ligii a 4-a, în ciuda finanțărilor nerambursabile

Un meci de fotbal cu rezultat dezamăgitor. FOTO AnnRos
Un meci de fotbal cu rezultat dezamăgitor. FOTO AnnRos

Fotbaliștii seniori ai echipei “Voința Valu lui Traian” nu au reușit să se impună nici în meciul disputat în ultima zi a lunii septembrie.

Competiția, care a avut loc pe terenul Gloriei Băneasa, face parte parte din Liga a 4-a de fotbal a județului Constanța. În acest ultim meci, fotbaliștii de la Voința Valu lui Traian au reușit să marcheze doar două goluri: câte unul în fiecare repriză.

Scorul final al partidei Gloria Băneasa – Voința Valu lui Traian a fost 7 – 1 la seniori și 6 – 2 la juniori. 

Juniorii duc onoarea echipei

Vălurenii ocupă în continuare ultima poziție din clasamentul Ligii a 4-a cu Zero puncte din 10 partide. Juniorii stau ceva mai bine. Ei sunt – în momentul de față – pe locul 10 în clasament și au deja 19 puncte.

Asociația Sportivă “Voința Valu lui Traian” a reușit să obțină și în anul 2018 o finanțare nerambursabilă din partea Primăriei Valu lui Traian. Banii au venit și ca urmare a performanțelor obținute de juniori.

Suma alocată de Primăria Valu lui Traian, conform contractului de finanțare, este de 88.029 lei. Acești bani trebuie folosiți de Asociația Sportivă a comunei până la 31 decembrie 2018.

De menționat că echipa de juniori a fost Campioana etapei trecute la nivel județean – o performanță demnă de laudă, dar la care seniorii pot doar să viseze.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*