Stații de reîncărcare pentru autovehiculele electrice, în Valu lui Traian

Stație de încărcare pentru mașini electrice. FOTO Primăria Valu lui Traian

Primăria Valu lui Traian a anunțat că locuitorii comunei se vor putea bucura în cel mai scurt timp de stații de reîncărcare pentru autovehicule electrice.

“Lucrăm în continuare pentru modernizarea localității și pentru a crea condiții tot mai bune, care să se ridice la cele mai înalte standarde. Domnul primar, Florin Mitroi împreună cu echipa sa, au lucrat la un proiect dedicat cetățenilor. Dosarul depus a fost declarat câștigător, astfel că, în viitorul cât mai apropiat, se vor instala șase stații de reîncărcare pentru mașinile electrice, pe raza localității Valu lui Traian. Printre acestea se află: Str. Floarea Soarelui, Calea Dobrogei și Str. Stadion, iar fiecare stație va beneficia de două puncte de reîncărcare și de patru locuri de parcare. Pentru a putea încărca mașinile electrice, utilizatorii vor introduce banii direct in stația pe care o folosesc. Taxa va fi stabilită ulterior, în funcție de prețul energiei electrice. Acest proiect face parte dintr-o serie de inițiative pentru un mediu cât mai curat și fără poluare, iar valoarea totală a acestuia se ridică la aproximativ 1,2 milioane de lei”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*