Ai nevoie să cumperi lemne de foc? Primăria Valu lui Traian a încheiat un parteneriat cu Ocolul Silvic Murfatlar în acest sens

Lemne de foc. FOTO Pexels
Lemne de foc. FOTO Pexels

Vălurenii care nu au trecut încă la centrală pe gaz, peleți sau cărbune și au nevoie de lemne de foc sunt anunțați de faptul că Ocolul Silvic Murfatlar dispune de cantitățile necesare pentru aprovizionarea populației.

Într-un anunț transmis primăriei Valu lui Traian, reprezentanții Ocolului Silvic au precizat că doritorii pot achiziționa lemn rotund despicat de lucru cu diametrul de 24 cm la capătul gros, precum și lemne de foc.

Punctul de vânzare se află la platforma de la Pădure, iar cantitatea disponibilă este de 105 metri cubi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*