Primăria Valu lui Traian începe lucrările construcție și racordare la canalizare pe străzile Islazului și Semănătorului. Bugetul alocat este de peste 387.000 lei

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Două dintre străzile aflate la limita Zonei C din Valu lui Traian intră în lucru. Primăria Valu lui Traian a finalizat procedura de Cumpărare directă a serviciilor de racordare la sistemul de canalizare pentru strada Islazului și strada Semănătorilor.

Primăria a ales să nu desfășoare o licitație pentru alegerea atribuirii acestui contract, ci a mers pe o procedură de Cumpărare Directă. Firma aleasă să execute lucrările este Pro M.A.I. Construct SRL, care își are sediul într-un apartament de pe strada Dionisie cel Mic din Constanța.

Prețul maximal pentru aceste lucrări este de 381.784 lei. Firma trebuie să se ocupe, printre altele, de săpătura pentru rețeaua de canalizare, așternere nisip, procurare și montare țeavă PVC de 200mm, montarea caminelor de vizitare, și racordarea la canalizare.

Lucrarea va avea și un diriginte de șantier, ales tot prin Cumpărare Directă. De această dată este vorba despre “Consult Primo Partener” din Valu lui Traian. Prețul achitat de primărie este de 5726 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*