Ședință de Consiliu Local la Valu lui Traian. Mai multe proiecte pentru Zona C intră în dezbatere

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Ședința de Consiliu Local a lunii februarie 2020 a fost programată pentru data de 28. Pe ordinea de zi au intrat 4 proiecte, toate semnate de primarul Florin Mitroi.

1. Proiect de hotărâre privind stabilirea apartenenţei de domeniul public al comunei Valu lui Traian, a obiectivelor de investiţii: „Extindere reţea electrică de interes public Zona C” şi „Extindere reţea electrică de interes public Zona lotizată F” şi aprobarea dării în exploatare şi în folosinţă a acestor acestor obiective, către E – DISTRIBUŢIE DOBROGEA.

2. Proiect de hotărâre privind inventarierea capacitatilor energetice realizate în cadrul proiectelor: „Extindere reţea electrică de interes public Zona C” şi „Extindere reţea electrică de interes public Zona lotizată F”.

3. Proiect de hotărâre pentru rectificarea bugetului creditelor interne pe anul 2020 aprobat prin H.C.L. nr.51/14.02.2020.

4. Proiect de hotărâre pentru modificarea H.C.L. nr.304/21.11.2019 privind aprobarea acordării unor ajutoare de urgenţă constând în lemne de foc unor persoane defavorizate, cu modificările şi completările ulterioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*