Ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian pe data de 23 septembrie

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian va avea loc pe data de 23 septembrie, de la ora 12, iar pe ordinea de zi se vor afla nouă proiecte de hotărâre.

Primarul comunei Valu lui Traian  Florin Mitroi, convoacă şedinţă  extraordinară  a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de  23 septembrie, ora 12,00 , ce  va  avea loc în sala  de şedinţe a Consiliului Local.

Proiectul  ordinii de  zi  este  compus  din  urmatoarele puncte:

1.Proiect de hotărâre privind  aprobarea  rectificarii  bugetului local pe anul 2020, aprobat  prin H.C.L. nr.36/ 14.02.2020, cu  modificările  ulterioare.

Iniţiator- Primar  Mitroi  Florin

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea  actualizarea   procedurii  de evidenţiere a contribuabililor  insolvenţi.

Iniţiator- primar  Mitroi  Florin

3.Proiect de hotărâre  privind  aprobarea  scăderii  din  evidenţele  financiar contabile  a  unor creanţe bugetare.

Iniţiator-Primar-  Mitroi  Florin

4.Proiect de hotărâre  pentru  completarea  art.1  din H.C.L. nr.13/23.01.2020  şi  modificarea art.1 din H.C.L. nr.14/23.01.2020.

Iniţiator-Primar-  Mitroi  Florin

5.Proiect de hotărâre  pentru  modificarea  alin.(3) şi alin.(31)  din   anexa  nr.12 la   H.C.L. nr.347/ 23.12.2019 privind stabilirea   impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2020, cu modificările  şi completările ulterioare.

Iniţiator-Primar-  Mitroi  Florin

6.Proiect de hotărâre privind  aprobarea  finanţării  din  bugetul  local  pe  anul 2020,  a  cheltuielilor  ce  se  vor efectua  cu  lucrările de tencuit  exterior  la  unitatea de cult (Geamie)  situată în comuna Valu lui Traian, str.Geamiei  nr.1.

Iniţiator- Primar  Mitroi  Florin

7.Proiect de hotărâre privind  aprobarea  finanţării  din  bugetul  local  pe  anul 2020,  a  cheltuielilor  ce  se  vor efectua  cu  lucrările de racordare  la sistemul de distribuţie  a gazelor naturale  a  unităţii de cult (Geamie)  situată în comuna Valu lui Traian, str.Luncii  nr.2C.

Iniţiator- Primar  Mitroi  Florin

8.Proiect de hotărâre privind însuşirea  indicatorilor  de performanţă  realizaţi  de  IRIDEX GROUP SALUBRIZARE SRL  pe  anul 2019, pentru serviciul public de salubrizare.

Iniţiator- Primar  Mitroi  Florin

9. Diverse: Prezentarea Hotărârii nr.25 / 2020 a  Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa cu privire la  scenariile de funcţionare a unităţilor de învăţământ  de pe raza UAT Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*