Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați în ședință. Se discută Rectificarea Bugetului și alocarea apartamentelor ANL

Primăria Valu lui Traian
Primăria Valu lui Traian. FOTO Arhivă

Ședința de Consiliu Local Valu lui Traian a fost programată pentru 5 octombrie 2018, începând cu ora 12.00. Pe ordinea de zi au fost anunțate 18 proiecte de interes local, toate semnate de primarul Florin Mitroi.

Legea Administrației Publice Locale și Legea Transparenței Decizionale în Administrația Publică prevăd că orice cetățean poate să participe la aceste ședințe de Consiliu Local.

Iată cele mai importante dintre aceste proiecte:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea H.C.L. nr.96/16.03.2015 privind aprobarea nomenclaturii stradale la nivelul comunei Valu lui Traian, cu modificările şi completările ulterioare.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea RECTIFICARII BUGETULUI LOCAL pe anul 2018 aprobat prin H.C.L. nr.37/14.02.2018, cu modificările ulterioare.

5. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea anexelor nr.1 şi nr.2 la H.C.L. nr.437/ 15.12.2017 privind aprobarea PROGRAMULUI DE ACHIZIŢII şi a STRATEGIEI de ACHIZIŢIE PUBLICĂ, pentru anul 2018, cu modificările şi completările ulterioare.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi în repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii (ANL).

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezilierii contractului de închiriere ce are ca obiect apartamentul nr.37, Bloc C, locuinţa ANL – situată în comuna Valu lui Traian, str.Stadion, nr.3.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurii de publicare a listelor debitorilor care înregistrează obligaţii fiscale restante la bugetul local al comunei Valu lui Traian.

11. Proiect de hotărâre pentru modificarea Cap.VII din Regulamentul de circulaţie a microbuzelor şcolare aprobat prin H.C.L. nr.323/ 16.09.2016 cu modificările ulterioare.

12. Proiect de hotărâre pentru modificarea poz.43 din anexa la H.C.L. nr.330/26.09.2017 privind atribuirea unor loturi de teren în folosinţă gratuită către tinerii sub 35 de ani în vederea construirii de locuinţă proprietate personală, în condiţiile Legii nr.15/2003, cu modificările şi completările ulterioare (Nicolae Alexandru Tai).

14. Proiect de hotărâre pentru modificarea poz.1 din anexa la H.C.L. nr.457/15.12.2017 privind stabilirea salariilor de bază pentru personalul S” Gospodărie comunală Valu lui Traian”SRL, începând cu data de 01.01.2018

16. Proiect de hotărâre aprobarea dezmembrării terenului intravilan în suprafaţă totală de 112.139 m.p., P 512, situat pe str. Haltei, ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.

17. Proiect de hotărâre aprobarea vânzării prin licitaţie publică a suprafeţei de 230 m.p., lot nr.7, zona Cretoiu, teren intravilan situat pe str. Ciocârliei, ce face parte din domeniul privat al comunei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*