Mai multe străzi din Valu lui Traian rămân fără energie electrică pe 21 și 22 noiembrie, pentru 8 ore

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Rețeaua electrică din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O lucrare efectuată de e-Distribuție lasă mai multe străzi din Valu lui Traian fără energie electrică. Compania a notificat Primăria Valu că pe 21 noiembrie, începând cu ora 9.30, va fi întreruptă energia pe 7 artere.

Astfel, vălurenii care stau pe străzile: Mareșal Averescu, Noua, Nichifor Crainic, Mihai Eminescu, Valea lui Cadâr, Amurgului și Mihail Kogălniceanu vor sta 8 ore fără curent.

Repunerea liniei de medie tensiune în funcțiune va fi făcută în jurul orei 17.30.

O situație similară va avea loc pe 22 noiembrie, între orele 9.30 și 17.30. De această dată, străzile afectate sunt: Mureșului, Mihai Eminescu, Alexandru Ioan Cuza, Haltei și Calea București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*