VIDEO Hoț de trandafiri, surprins când “recolta” florile de pe marginea Drumului Național, în Valu lui Traian

Hoț de trandafiri la Valu lui Traian. FOTO Captură Video
Hoț de trandafiri la Valu lui Traian. FOTO Captură Video

Primăria Valu lui Traian a tras mai multe semnale de alarmă legate de cetățenii care aleg să distrugă spațiul verde din localitate. Așa că astfel de imagini nu sunt deloc de mirare. Chiar dacă prejudiciul nu este nici pe departe unul mare, gestul lasă mult de dorit.

Imaginile de mai jos au fost surprinse de un cititor al publicației Vălureni.ro și ne-au fost oferite, în exclusivitate, pentru publicare.

Ce părere aveți de gestul lui?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*