ISU Dobrogea are o mașină de pompieri în Valu lui Traian, pe perioada verii. 4 subofițeri sunt mereu gata pentru ajutorarea celor aflați în pericol

Autospecială de pompieri a ISU Dobrogea, staționată în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / valureni.ro
Autospecială de pompieri a ISU Dobrogea, staționată în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / valureni.ro

O autospecială cu apă și spumă este de acum staționată în zona Pieței Agro-alimentare din Valu lui Traian. Măsura a fost luată de pentru asigurarea unei intervenții mai rapide în caz de pericol.

Reprezentanții ISU Dobrogea au declarat, în exclusivitate pentru redacția Vălureni că 4 subofițeri sunt mereu prezenți în comună pentru prevenirea extinderii incendiilor. Primele perioade, de test vor fi între 22 și 26 aprilie, precum și 29 aprilie – 3 mai. După aceste perioade, ISU Dobrogea și Primăria Valu vor face o evaluare și vor decide dacă autospeciala va fi acolo permanent sau doar pe timpul verii.

“Încercăm, în continuu să asigurăm un climat sigur pentru cetățenii comunei. Tocmai de aceea, în colaborare cu ISU Dobrogea, pe perioada verii, am înființat un punct de prim-ajutor la Piața Agro-Alimentară. Acolo va staționa echipajul format din pompierii militari”, a declarat – pentru Vălureni – primarul Florin Mitroi. 

Cei patru subofițeri care deservesc echipajul staționat la Valu lui Traian sunt pregătiți să intervină atât în caz de incendiu, explozii, descarcerări, accidente și pot fi oricând suplimentați în cazul în care situația o cere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*