Colectare a aparatelor electrocasnice uzate în Valu lui Traian pe data de 5 iunie

Mașina de colectare a deșeurilor de la Iridex Group. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Mașina de colectare a deșeurilor de la Iridex Group. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian organizează sâmbătă, o campanie de colectare a electrocasnicele uzate, iar cei interesați trebuie să se înscrie la un număr de telefon. Colectarea se face gratuit.

Primăria Valu lui Traian a transmis că această colectare se face pentru deșeuri electrice și electronice, nu pentru canapele, saltele sau cauciucuri.

“Pe 5 iunie mașinile de gunoi vor aduna DDE-uri, însă colectarea se face DOAR cu programare. Cei interesați care vor să predea sunt rugați să sune la numărul 0241/231 006 interior 14 pentru înscriere. Colectarea se face gratuit și este EXCLUSIV pentru deșeuri electrice și electronice, nu include canapele, saltele, cauciucuri, etc”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Felicitari ! O initiativa foarte buna. Locuiesc intr-un oras si pot spune ca primaria lasa mult de dorit. NU isi bate capu’ cu astfel de programe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*