Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați pentru ședința lunii martie. 17 proiecte au intrat pe ordinea de zi

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primarul Florin Mitroi a convocat ședința ordinară de Consiliu Local al comunei Valu lui Traian pentru data de 27 martie, începând cu ora 12.00. Pe ordinea de zi au fost incluse 17 proiecte, toate inițiate de primar.

Iată-le pe cele mai importante dintre acestea:

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea numărului total de burse de merit ce se vor acorda în semestrul II al anului şcolar 2018-2019, elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza comunei Valu lui Traian şi modificarea art.1 din H.C.L. nr.75/14.03.2018.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea indexării impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2020, ţinând cont de rata inflaţiei pentru anul 2019.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei de închiriere pentru spațiul cu destinaţia de patiserie închiriat conform contractului de închiriere nr. 4697/23.03.2009 (patiserie).

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării, prin licitatie, a terenului intravilan în suprafaţă de 1.000 m.p., lot nr. 9/1, zona industrială, teren intravilan ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unor ajutoare de urgenţă (Cristian Adriana-Carmen – copil ars).

11. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special (reprezentare în Adunarea Generală a A.D.I. Dobrogea).

13. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea anexelor la H.C.L. nr.360/ 11.12.2018 privind aprobarea PROGRAMULUI DE ACHIZIŢII şi a STRATEGIEI de ACHIZIŢIE PUBLICĂ, pentru anul 2019, cu modificările şi completările ulterioare.

15. Proiect de hotărâre pentru modificarea anexei la H.C.L. nr.378/11.12.2018 privind stabilirea tarifelor pentru activităţile prestate de S ”GOSPODĂRIE COMUNALĂ VALU LUI TRAIAN” SRL, cu modificările ulterioare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*