Vești bune pentru vălurenii din cartierul Crețoiu. Primăria Valu lui Traian a început studiile pentru proiectarea unei pasarele pietonale peste Drumul Național

Parapetul de pe mijlocul drumului Constanța - Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Parapetul de pe mijlocul drumului Constanța - Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian face un pas important pentru mobilitatea locuitorilor din cartierul Crețoiu. Zona a devenit mult mai izolată după ce au fost montați parapeți de beton de-a lungul Drumului Național care leagă Constanța de Valu lui Traian.

În viitorul nu foarte îndepărtat, Primăria Valu lui Traian va construi o pasarela pietonală peste DN 3.

Cumpărarea directă a serviciilor de proiectare a pasarelei, prin intermediul SICAP a fost făcută deja de reprezentanții Primăriei. Proiectul, în valoare de 46.000 lei va fi realizat de către SC Hobi Proiect Structuri SRL din București – o companie specializată în structuri de rezistență.

Primăria Valu lui Traian urmărește ca această sumă să acopere studiile din teren, cum ar fi ridicarea topografică, studiul geotehnic, dar și serviciile de proiectare a pasarelei. Firma câștigătoare va obține și documentația tehnică, precum și autorizația de construite și ulterior se va ocupa de proiectul tehnic și de avizele necesare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*