Doi bărbați și o femeie, prinși de polițiști după ce au furat produse alimentare dintr-un magazin din Valu lui Traian

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Doi bărbați și o femeie au fost prinși de polițiști după ce au furat produse alimentare dintr-un magazin din comuna Valu lui Traian.

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a anunțat că pe data de 2 februarie, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au depistat, în flagrant delict, 2 bărbați, de 23, respectiv 58 de ani, precum și o femeie, de 26 de ani, în timp ce ar fi încercat să fugă după ce ar fi sustras mai multe produse alimentare dintr-o societate comercială situată în comuna Valu lui Traian.

Prejudiciul, în valoare de 140 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*