1 Decembrie, sărbătorit cu un spectacol de muzică populară la Valu lui Traian. Amatorii pot să cumpere bilete de la Căminul Cultural

Spectacol de muzică populară la Valu lui Traian pe 1 decembrie 2018
Spectacol de muzică populară la Valu lui Traian pe 1 decembrie 2018

Vălurenii se bucură de Ziua Națională în acorduri de muzică populară. Pe 1 decembrie 2018, începând cu ora 16.00, are loc evenimentul “Noi venim cu cântecul, vă cântăm cu sufletul”.

Manifestarea, susțiută de Primăria Valu lui Traian și de Casa de Cultură din localitate aduce pe scena căminului cultural patru artiști: Aurel Sava, Elena Chirică, Nicolae Pavel și Viorica Nica.

Prezentator va fi Rodica Șerban, iar sonorizarea e asigurată de Gigi Ciobănică.

Biletele în valoare de 15 lei pot fi cumpărate de la Căminul Cultural din Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*