UPDATE FOTO VIDEO Străzi și curți inundate la Valu lui Traian în urma unei ploi torențiale

Inundații Valu lui Traian. FOTO Facebook Meteoplus

UPDATE, ora 21.45 Echipele de intervenție ale Primăriei Valu lui Traian acționează și la acest moment pentru a scoate apa din curțile inundate și vor ramâne și peste noapte la dispoziția cetățenilor afectați de ploaia abundentă de astăzi.

Pentru orice solicitări puteți apela la:

  • 0733.002.122 (dispecerat Poliție Locală)
  • 0241.231.006 (Telefon fix Primărie).

Se intervine cu 6 utilaje și întreg efectivul Poliției Locale și Gospodariei Comunale.

Reprezentanții Primăriei Valu lui Traian precizează că pe 31 iulie 2022 au fost înregistrate valori de precipitații de peste 80 l/mp într-un interval foarte scurt de timp și multe curți și străzi au fost afectate.

Știrea inițială

Mai multe străzi și curți au fost inundate la Valu lui Traian, duminică, 31 iulie, în urma unei ploi torențiale.

Pompierii au fost solicitați  să intervină la curți inundate pe strada Socului, strada Hortensiei, strada Împăratul Traian, strada Oltului, strada Haltei. De asemenea, Detașamentul Palas s-a deplasat cu o autospecială pe strada Plaiului unde un copac și un stâlp au căzut.

Totodată, mai multe străzi au fost inundate.

Valu lui Traian s-a aflat sub avertizare cod portocaliu de ploi torențiale și vijelii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*