Primăria Valu lui Traian anunță lucrări pe strada Calea Dobrogei și pe strada Sinaia

Drumul Național / Calea Dobrogei din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Drumul Național / Calea Dobrogei din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian anunță că de joi, 26 ianuarie, se vor executa lucrări pe strada Calea Dobrogei și pe strada Sinaia.

Astfel, pe strada Calea Dobrogei vor fi realizate lucrări pentru extinderea rețelei de apă și canalizare.

“Dragi vălureni, dorim să vă înștiințăm că începând cu data de 26.01.2023 pe str. Calea Dobrogei se va începe executarea lucrărilor pentru extinderea rețelei de apă și canalizare. Traficul se va desfășura doar pe o singură bandă de mers, pentru ambele sensuri, conform semnalizărilor existente. Pentru a facilita executarea lucrărilor, în această perioadă se interzice cu desăvârșire parcarea autovehiculelor, atât pe trotuar cât și pe partea carosabilă,” a anunțat Primăria Valu lui Traian.

De asmenea, pe strada Sinaia vor fi făcute săpături pentru montarea conductelor de canalizare.

“S.C. RAJA S. A. începe azi tăierea asfaltului iar de mâine se vor executa săpăturile pentru montarea conductelor de canalizare pe Str. Sinaia. Din acest motiv traficul va fi îngreunat până la finalizarea lucrărilor”, a mai spus Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*