Grădinița cu Programul Prelungit Nr.1 Valu lui Traian anunță calendarul înscrierilor la grădiniță

Grădinița cu Orar Preșungit din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Grădinița cu Orar Preșungit din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Grădinița cu Programul Prelungit Nr.1 Valu lui Traian anunță calendarul înscrierilor la grădiniță pentru anul școlar 2021/2022.

Astfel, perioada de primire a dosarelor este între 31 mai – 10 iunie. Luni, 31 mai, programul de primire a dosarelor este 12.00 – 16.30, marți, 1 iunie este zi liberă. Din 2 iunie și până pe 10 iunie programul de primire a dosarelor este 12 – 16.

“Depunerea dosarelor se face la secretariatul unității pe la intrarea din laterala farmaciei. Nu se primesc dosare incomplete sau de un alt tip decât acele dosare de plastic cu șină și găuri pentru incopciat”, a anunțat conducerea Grădiniței cu Programul Prelungit Nr.1 Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*