Grav accident rutier în Valu lui Traian. Doi adulți și doi copii au fost răniți

Ambulanță. FOTO Facebook Serviciul Județean Ambulanță Constanța

Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite duminică, 16 mai, într-un accident rutier petrecut în jurul orei 14.30, pe DN3, în localitatea Valu lui Traian.

Potrivit polițiștilor, din primele cercetări a rezultat că accidentul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 22 de ani, cel de-al doilea aflându-se staționat. În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt vehicul, parcat pe trotuar.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorul auto, precum și a trei pasageri: o femeie, de 21 de ani și doi minori, de 2 ani, respectiv 5 luni.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*