VIDEO Doi tineri din Valu lui Traian, căutați după ce au furat dintr-un magazin din Murfatlar

Hoți suprinși de camerele de supraveghere

Reprezentanții Magazinului Mixt din Murfatlar au publicat pe pagina lor de Facebook imagini de zilele trecute în care se vede cum doi tineri au furat câte o sticlă de băuturi alcoolice și au fugit.

Reprezentanții Magazinului Mixt îi roagă pe cei care îi recunosc pe tineri să îi contacteze.  Scena a fost surprinsă de camerele de luat vedere ale unității.

“Dorim să publicăm aceste imagini aici pe Facebook. Cine îi recunoaște pe acești doi băieți este rugat să ne contacteze in privat! Cei doi fiind din Valu lui Traian din ce am auzit până acum rugăm toți managerii de magazine atât din Murfatlar, cât și din Valu lui Traian să aibă grijă dacă acești doi indivizi se vor afișa. Un SHARE ne-ar ajuta enorm pentru a îi prinde pe cei doi impostori!”, au anunțat reprezentanții Magazinului Mixt din Murfatlar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*