Incendiu pe strada Valea lui Cadâr din Valu lui Traian. Acoperișul unei case, cuprins de flăcări

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO Arhivă
Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO Arhivă

Un incendiu de acoperiș din Valu lui Traian a făcut să sune alarma de la Pompierii militari. Două autospeciale de la Detașamentul Palas al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța au fost solicitate să intervină la evenimentul de pe strada Valea lui Cadâr.

Conform reprezentanților ISU, a ars acoperișul unei case din Valu lui Traian. Intervenția nu a fost una cu probleme și nu au fost înregistrate victime.

Ancheta preliminară a stabilit că o posibilă cauză a incendiului a fost faptul că locatarii nu au curățat coșul de fum. Valorea pagubelor urmează să fie stabilită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*