Primăria Valu lui Traian a alocat 1,2 milioane lei pentru lucrările execuție a două cimitire în zona F

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Noul Cimitirul Ortodox și cel Musulman din zona F a comunei Valu lui Traian vor avea parte de lucrări care totalizează peste 1,219 milioane lei, fără TVA.

Primăria Valu lui Traian a lansat un anunț de selecție de oferte în acest sens și caută ofertanți care vin cu prețul cel mai scăzut.

Conform anunțului, prin contract vor fi alocați:
– 958.729 lei + TVA pentru construcții și instalații
– 260782 lei + TVA pentru cheltuielile pentru obținerea terenului și amenajarea acestuia.

Lungimea totală a aleilor amenajate ajunge la peste 1786 metri, iar sistemul rutier va fi asflatat sau construit din piatră. De o parte și de alta a aleilor secundare și principale vor fi plantați pomi la o distanță de 4m unul față de celălalt. Primăria vrea ca în spatele împrejmuirii existente să fie plantat gard viu.

Cimitirul musulman și cel ortodox din zona F au ca sursă de finanțare bugetul local, iar Primăria Valu lui Traian caută firme care să fi executat lucrări similare în valoare cumulată de cel puțin 840.000 lei în ultimii ani.

Ofertele pot fi depuse până pe 3 decembrie 2018, la ora 15.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*