FOTO Echipele de fotbal ale Școlii Gimnaziale nr. 1 Valu lui Traian, campioane județene

Echipa de fotbal băieți de la ciclul primar a Școlii nr.1 Valu lui Traian.

Echipele reprezentative  de fotbal ale Școlii Gimnaziale Nr. 1, băieți primar și fete gimnaziu, au devenit campioane județene la Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

La fotbal gimnaziu fete, reprezentativa școlii, după câștigarea fazei județene, a participat în perioada 14-17 aprilie la faza zonală disputată la Brăila. Fetele conduse de profesorii Miclea Viorel și Datcu Maria, reușind să se claseze pe poziția a doua.

Echipa de fotbal feminin este formată din eleve: Cristina Filip,cls.a.7.B, Lupeș Alexandra 7.A, Șerban-Cernat Ana Rosa 7.B, Lapa Maria Cătălina 6A, Gavril Maria 7D, Reyhan Kamile 6D, Dincă Ana Maria 6D, Vieru Ana Maria 6A, Gheorghe Daniela 6A, Jianu Maria 7A.

La fotbal băieți, nivel primar, micii fotbaliști conduși de profesorul Bumb Florin au câștigat și ei faza județeană , urmând să participe săptămâna viitoare la faza zonală, care se va desfășura tot la Brăila (12-14 mai).

În semifinale, fotbaliștii din Valu lui Traian au învins echipa Școlii 24 Constanța, iar în finală au trecut cu 2-1 de Școala 30 din Constanța.

Echipa de fotbal băieți este formată din Calil Amir clasa a I a C, Daianu Sebastian III B, Bucătaru Flavius III B, Pericică Dănuț III C, Crângusi Darius III C, Neamțu Matei III C, Pascu Rareș III C, Calil Ayan IV C, Pintilie Rareș IV C.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*