Trei persoane au fost rănite într-un accident produs în Valu lui Traian

Accident rutier în Valu lui Traian.

Trei persoane au fost rănite miercuri, într-un accident rutier produs în comuna Valu lui Traian.

Polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN3, în localitatea Valu lui Traian, dinspre strada București către Calea Dobrogei.

“Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, în urma căruia unul dintre acestea a fost proiectat în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un alt vehicul parcat”, au transmis polițiștii.

În urma accidentului au fost răniți cei doi conducători auto, o femeie de 43 de ani și un bărbat de 39 de ani, precum și a un pasager de 40 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*