Mai multe străzi din Valu lui Traian au rămas fără apă din cauza unei avarii RAJA

Apa este oprită. FOTO Arhivă
Apa este oprită. FOTO Arhivă

Mai multe străzi din Valu lui Traian au rămas fără apă din cauza unei avarii RAJA, estimându-se că situația va fi remediată în jurul orei 16.

Echipele RAJA intervin în data de 9 februarie, pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Techirghiol din localitatea Valu lui Traian.

În vederea executării acestor lucrări, în intervalul orar 13.15.– 16.00, RAJA S.A. sistează furnizarea apei către consumatorii de pe străzile: Trifoiului, Anasonului, Valul de Piatră, Techirghiol, Măceșului, Egretei și Valea lui Pavel, precum și celor de pe străzile adiacente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*