Mai multe străzi din Valu lui Traian au rămas fără apă potabilă din cauza unei avarii RAJA

Apa este oprită. FOTO Arhivă
Apa este oprită. FOTO Arhivă

Mai multe străzi din Valu lui Traian au rămas luni, fără apă potabilă, din cauza unei avarii RAJA.

RAJA a anunțat că luni, 27 septembrie,  s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 120 mm, de pe strada Bisericii din localitatea Valu lui Traian. Pentru remedierea acesteia, RAJA S.A. sistează furnizarea apei potabile, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Mihai Eminescu, Bisericii, Canalului, Școlii, Plugarilor, Valea Seacă, Mihail Sadoveanu, precum și cei de pe străzile adiacente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*