Modificări în programul județean de transport în comun. Transportatorii care tranzitează Valu lui Traian vor opri în toate stațiile

Stație de autobuz din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Stație de microbuz din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian a anunțat mai multe modificări în programul județean de transport, una dintre acestea fiind că transportatorii care tranzitează Valu lui Traian vor opri în toate stațiile.

Primăria Valu lui Traian a anunțat că la solicitarea sa, Consiliul Județean Constanța a făcut modificări în programul județean de transport.

“Toți transportatorii ce tranzitează comuna vor opri în toate stațiile pentru a prelua călători (inclusiv autobuzele). Ultima mașină din Constanța către Valu lui Traian va pleca din autogară la ora 22.55.  În măsura în care va mai fi necesar, vom solicita mărirea numărului de microbuze/autobuze”, a spus Primăria Valu lui Traian.

Primăria Valu lui Traian a explicat că această modificare a programului a fost posibilă abia acum deoarece Consiliul Județean se află în curs de încredințare licențe de transport și modificare regulament privind transportul județean de călători.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*