Raportul de activitate, pe anul 2018, al primarului Florin Mitroi

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Primăria Valu lui Traian
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Primăria Valu lui Traian

Primăria Valu lui Traian urmează să imprime și apoi să distribuie localnicilor Raportul de Activitate al Primarului Florin Mitroi.

Pentru a ajuta autoritatea locală să evite costurile suplimentare, vă invităm să citiți aici, online, acest raport și să îl distribuiți.

Raportul primarului Florin Mitroi pentru anul 2018

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Strada Theodor Aman , si canalul ! Cand domnule primar? Stiti casta sa cada trecerea peste canal! Asa zisul podulet din tuburi! Stiti ca vara este un miros intepator din cauza apei statute? ! Iluminatul? Pe cand? Este o bezna totala! Sa nu mai zic ca am facut solicitare de un stalp de lumina, a venit de la firma cu care colaboreaza primaria ,au facut poze si au plecat bine meresi! A doua zi il sun pe respectivul de la firma si il intreb ce s a intamplat ! Raspunsul a fost urmatorul: nu ne da voie de la primarie sa punem pentru ca urmeaza sa daleze canalul ,sa puna stalpi de iluminat si borduri! Iar eu va intreb urmatoorul lucru !!!Cand domnule primar? In ce an ! Arata jalniv ! Sa nu nai spun de canalizare si alte lucruri !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*