Prima ședință de Consiliu Local la Valu lui Traian din 2019, programată pentru 23 ianuarie. 44 hotărâri sunt pe ordinea de zi, toate inițiate de primarul Florin Mitroi

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Florea / Valureni.ro
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Florea / Valureni.ro

Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocați într-o ședință ordinară pe 23 ianuarie, începând cu ora 12.00. Convocatorul aduce nu mai puțin de 44 proiecte, toate inițiate de primarul Florin Mitroi.

Facem precizarea că ședințele de Consiliu Local sunt publice. Vălurenii pot să participe pentru a vedea direct modul în care sunt luate deciziile de către Consilierii Locali.

Iată cele mai importante hotărâri supuse votului:

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de Acţiuni şi Lucrări de interes local, ce vor fi executate de beneficiarii de ajutor social potrivit Legii nr.416/2001 în anul 2019.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului de investiţii şi dotări al Societăţii ”Gospodărie comunală Valu lui Traian” SRL, pe anul 2019.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului de achiziții de bunuri și servicii pentru desfășurarea activității Societății ”GOSPODĂRIE COMUNALĂ VALU LUI TRAIAN” SRL, pe anul 2019.

12. Proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru personalul SC ”Gospodărie comunală Valu lui Traian” SRL, începând cu data de 01.01.2019.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unor ajutoare de urgenţă.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului anual al bugetului local rezultat la încheierea exercițiului bugetar 2018.

18. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea anexei nr.2 la H.C.L. nr.360/ 11.12.2018 privind aprobarea PROGRAMULUI DE ACHIZIŢII şi a STRATEGIEI de ACHIZIŢIE PUBLICĂ, pentru anul 2019.

20. Proiect de hotărâre privind includerea în Bugetul de Venituri şi Cheltuieli a cotei de cofinanţare aferentă Comunei Valu lui Traian din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a S.C.RAJA SA Constanţa în perioada 2014-2020”

21. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local pentru utilizarea unui spaţiu din clădirea Pieţei Agroalimentare, ca locaţie nouă a Secţiei de Votare 551.

24. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul: „Racorduri de canalizare menajeră locuinţe zona C”.

25. Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanţării din bugetul local a cheltuielilor neeligibile pentru proiectul: “Racorduri de canalizare menajeră zona C”.

26. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul: „Asfaltare străzi şi Trotuare, Comuna Valu lui Traian, jud. Constanţa”

28. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul: „Supraetajare Şcoala cu clasele I-VIII, nr.2, Viceamiral Ioan Murgescu, str. Mihai Eminescu nr.157, comuna Valu lui Traian şi construire Sala de Sport”.

30. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul: “Proiectare şi Execuţie-Amenajare Tramă stradală Extindere Zona C, Comuna Valu lui Traian, jud. Constanţa”

42. Proiect de hotărâre privind aprobarea încredințarii directă a contractului de achiziţie – “Asfaltare străzi şi trotuare”.

43. Proiect de hotărâre privind aprobarea încredințarii directă a contractului de achiziţie – “Canalizare menajeră str. Islazului şi str. Semănătorilor, între străzile Împăratul Traian şi Soarelui”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*