Mai multe străzi din Valu lui Traian rămân fără curent electric, în data de 30 septembrie, între orele 9 – 17

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Rețeaua electrică din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

E-Distribuţie Dobrogea  anunțat că a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Astfel, în data de 30 septembrie, între orele 9 – 17 vor avea loc întreruperi în localitatea Valu lui Traian.

Este vorba de strada Luncii, Mihai Eminescu – parțial, București – parțial, Ion Creangă, Hasancea, Soarelui, Calea București – parțial, Împărat Traian, Decebal, Socului, Măceșului, Soarelui, Cocorilor, Pescărușilor, Liliacului, Anasonului, Horia Cloșca și Crișan, Nicolae Bălcescu, Semănătorilor, Pădurii, Theodor Aman, Islazului, Mureșului, Haltei, Alexandru Ioan Cuza, Oltului, Jiului, Canalului, inclusiv SP2 Oltului, SP1 Luncii, Stația apa RAJA 4, strada Prelungirea Hasancea, Stația apa RAJA 3, strada Soarelui, Stația apa RAJA 2, strada Decebal, Stația apa RAJA 1, strada Pădurii – întrerupere parțială.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*