O fată din Valu lui Traian este dată dispărută. Cei care au informații sunt rugați să sune la Poliție

O fată din Valu lui Traian este dată dispărută. FOTO IPJ Constanța
O fată din Valu lui Traian este dată dispărută. FOTO IPJ Constanța

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia ALEXANDREI MARIA FLORESCU, în vârstă de 14 ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța.

La data de 31 martie 2019, aceasta a plecat de pe raza localității Valu lui Traian, fără a reveni până în prezent la adresa de domiciliu.

Semnalmente:

  • Înălţime 1,67 m, greutate 67 de kilograme, păr șaten tuns scurt, ochi căprui.
  • La data dispariției era îmbrăcată cu o cămașă în carouri roșu cu negru, pantaloni tip blue-jeans și pantofi sport albaștri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de Poliție Valu lui Traian, tel. 0241/ 231007 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611364 int.20005.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*