VIDEO O mașină a luat foc pe Autostrada A4, la intrarea de la Valu lui Traian spre Agigea

O mașină a luat foc pe autostrada. FOTO ISU Constanța

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină luni, 20 decembrie, după ce un autoturism s-a răsturnat și a luat foc pe Autostrada 4, la intrarea de la Valu lui Traian spre Agigea.

Potrivit primelor informații furnizate de reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, incidentul s-a petrecut pe A4, la intrare de la Valu lui Traian spre Agigea.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*