Mai multe străzi din Valu lui Traian rămân fără curent electric în această săptămână

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Rețeaua electrică din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Mai multe străzi din Valu lui Traian rămân fără curent electric în această săptămână pentru realizarea unor lucrări.

E-Distribuție Dobrogea a anunțat că pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparație și întreținere a instalațiilor electrice, se va întrerupe alimentare cu energie electrică în mai multe zone.

În data de 3 noiembrie, între orele 08 – 16, este întrerupt curentul electric pe străzile Islazului, Horia, Cloșca și Crișan, Împărat Traian, Semănătorului, Nicolae Bălcescu, Viitorului, Dumitru Olariu, Nicolae Labiș, Nicolae Iorga, Liniștii, Valea Seacă, Mehmet Nyazi, Bisericii, Școlii, Mihail Sadoveanu, Omurcea

În data de 4 noiembrie, între orele 8 -16, sunt afectate străzile: Calea Dobrogei parțial (inclusiv SC Mike’s Time SRL), Viei, Teilor, Tudor Arghezi, Piersicăriei, Complexului.

În data de 5 noiembrie, rămân fără curent consumatorii de pe străzile Calea Dobrogei parțial, Crimeea, Kemal Ataturk, Daciei, Tineretului, Ion Rațiu, Complexului parțial, Sfinții Constantin și Elena, Grigore Tocilescu, Caisului, Constantin Pariano, Mircea cel Bătrân.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*